Followers

Apakah Mood Anda Hari Ini?


Assalamualaikum wrt dan salam ceria.

Apakah mood anda hari ini?

Suka? Duka? Ceria? Sedih? Manis? Kelat?

Apapun mood kita, pastikan ianya tidak memalingkan kita daripada terus mencari redha Allah.

Anda gembira? Alhamdulillah. Namun pastikan kegembiraan kita bertepatan dengan kehendak Allah. Bukan gembira kerana melakukan perkara yang dilarang-Nya.

Anda sedih? Bersabarlah. La tahzan. Allah sentiasa bersedia untuk mendengar rintihan dan keluhan kita.

Mudah-mudahan kita tetap teguh mencari redha-Nya walau apa pun mood kita.

Salam ceria... :)

11 comments:

|nur aziela| said...

Cute la gambar2 kat atas tu.. ^_~
Mood saya hari ni biasa je tapi malam tadi - ada rasa gembira sikit walaupun cuma sekejap..

taniameow said...

salam..
setuju 777% dgn ukht nur aziela..
cute sgt! :D

my mood:tersangat happy kerana berjaya menarik doktor untuk turut jatuh sakit kerana pening memikirkan masalah penyakit ana..
hihihi.. :p

Atikah said...

Salam,
Moodn hari nie... Masih dalam mood sedih... moga kesedihan beransur hilang... Alhamdulillah, masih di bawah perlindunganNya...

minta halal saya copy kartun2 di sini ya...

|nur aziela| said...

taniameow>>> syukran2 sebab setuju dgn saya.. ^_~

Faridah Selamat said...

>nur aziela- slm ukhuwah.. syukran kerana menziarahi blog ana..:)semoga kartun2 ni bukan sekadar hiburan tetapi maksudnya sampai dan jelas..:)kalau sedih2 tu,dtglah ziarah blog ni..:)smga terhibur.

Faridah Selamat said...

>taniameow- slm..syukran kerana selalu ziarah blog ana..smga mendapat manfaat disamping hiburan bagi hati.

Faridah Selamat said...

>atikah- slm ukhuwaH..jangan sedih2 ye. semoga kartun2 ni menjadi penawar kesedihan..:)

Faridah Selamat said...

>atikah- kalau nak copy silakan je..:)

|nur aziela| said...

Terima kasih, kak faridah..
Insya-Allah, akn selalu dtg ke site ni nk tgk gmbr kartun2 islamik & pngisiannya skali..
Yup!! Salam ukhuwah..

siti said...

mohon utk share yer...
jzzk...

Ummu Umar said...

silakan dik :)

Komen Terkini

Get Recent Comments Widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...