Followers

Bola! Oh, Bola!

klik gambar untuk besarkan

7 comments:

mykrk said...

Salam. Hehehehe.... tengok kartun-kartun ni teringat kat anak-anak saya yang di sekolah hafiz & hafizah.......... Banyak dah kartun dorang yang saya kutip & simpan. Bila dorang dah ada anak nanti, saya nak tunjuk kerja dorang kat cucu-cucu...... hehehehehehe....

Faridah Selamat said...

wslm..syukran ye kak, ziarah blog ana. Tahniah ye, sebab punya anak-anak yang menyejukkan mata dan hati..:)

Aimifiqa said...

salam. boleh tak jika nak kongsi komik anda ni dalam buletin kami? nak minta permision. hee

Ummu Umar said...

wa'alaikumussalam.. silakan .. tapi link blog yang asal harap dapat disertakan sekali ye :)

aisyah said...

minta izin share :)

Ummu Umar said...

>aisyah .. silakan :)

Anonymous said...

salam wrt..
saya nk minta permission ntuk share komik ni di risalah uni kami.
iAllah kami akn sertakn link blog ini.

Komen Terkini

Get Recent Comments Widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...